середу, 11 квітня 2012 р.

Виставки в бібліотеці

Виставкова діяльність залишається одним і основних напрямів роботи бібліотек, яка допомогає у розкритті бібліотечних фондів, популяризації видань та рекламі бібліотеки.

Виставка-пам"ять до Дня Перемоги

Виставка-реквієм до Дня ліквідації аварії на Чорнобильській АС



                                   Виставка народних умільців
                                            
                                   Інформаційна фотовиставка "Магія жіночої краси"

                                          
                              Книжкова виставка до Дня народження Тараса Шевченка


                                        Книжкові виставки для дітей

Рівність між чоловіком і жінкою: яка вона?

Чергове засідання Гендерної школи пройшло в читальному залі бібліотеки. У ньому взяли участь учні третьої та четвертої міських шкіл разом зі своїми педагогами Л.А.Журавкою та О.Ю.Кривець. Засідання відкрила начальник відділу в справах сім"ї, молоді та спорту С.Г.Шевченко.
Про порушення неповнолітніми закону і відповідальність, яку доведеться внаслідок цього нести, присутнім розповів начальник районного управління юстиції В.І. Ракул (на фото).
Інтерес викликало обговорення терміну "ювенальна юстиція" тобто справедливість у відношенні до неповнолітніх.
Про те що не можна зловживати своїми правами а й пам"ятати про обов"язки говорила і провідний спеціаліст РЦСССДМ Олена Махоріна. Про те, яка робота по протидії домашньому насиллю проводиться у селищі Смоліно розповіли за допомогою технології Скайп працівники бібліотеки та психолог Смолінської СШ № 1 С. Нісвоян.
І діти і дорослі прийняли активну участь у тренінгових заняттях на тему "Основні поняття про гендерну рівність", які проводила завідуюча відділом обслуговування О.Кудря ( на фото), які включали в себе і міні лекцію і ігри на "ламання стереотипів", цікаві факти та вправи.
Учні ЗШ № 3 продемострували плакат, який виготовлено по протидії насильству.