пʼятницю, 19 квітня 2013 р.

Екологічна естафета поколінь

Земля від роду і до роду

У спадщину передається.

Шануймо ж все на ній, що зветься

Так просто й коротко "Природа"!

"Від покоління до покоління Земля наш спільний дім" - екологічна естафета поколінь зібрала в читальному залі районної бібліотеки представників різного віку, яким не байдужа краса та природа нашого міста. Захід обєднав представників старшого покоління - членів районної ветеранської організації та учнів 7 класу Маловисківської гімназії ( класний керівник Олена Мазур).



Присутні на заході заступник міського голови Леся Постолюк, заступник голови районної ради Леонід Жовтило, директор районної бібліотеки Тетяна Малашенко, відповідальний секретар газети "Маловисківські вісті" Тетяна Андрушко, відповідальний секретар районної організації ветеранів України Євдокія Мамедова говорили про те що тільки спільні зусилля дають результати і виховання бережливого ставлення до всього що нас оточує це кропітка і дуже важлива робота.

Цікавими та корисними для всіх були медіа-презентації "Подорож заповідними куточками Маловисківщини", "На хвилину зупинись - на травинку подивись", відеофільм "Бережи природу", відеовікторина "Стежками царства живої природи".
Представник старшого покоління Євдокія Мамедова передала символічну Планету в руки представникам підростаючого покоління з переконанням у тому що вони будуть зберігати і примножувати красу нашого довкілля.