вівторок, 5 червня 2018 р.

Подорож до Країни дитинства

Працівники бібліотеки взяли участь у святі до Міжнародного Дня захисту дітей, що проводилося в с. Велика Виска.

Бібліотекарі  дитячого відділення Т.Кравченко та Л. Набок підготували для дітей різноманітні цікаві вікторини, конкурси, ігри, в яких діти з задоволенням брали участь.



Свято останнього дзвоника

Уже шостий рік поспіль  відзначають Свято останнього дзвоника слухачі Вищої народної школи для дорослих.

 Директор бібліотеки Т.Малашенко та викладач школи О.Кудря привітали всіх присутніх з закінченням ще одного року навчання, відзначили активних та подякували постійним партнерам голові районної організації ветеранів О.Красовському та відповідальному секретарю Є.Мамедовій за  підтримку.
І вже стало традицією останнє заняття приурочувати якійсь знаній страві або продукту. І в цього року королевою свята і столу була картопля.

А так, як на кожному занятті дізнавалися щось нове та цікаве то і це  свято не стало винятком.Ведучі свята бібліотекарі  О.Діденко та Н. Кавун розповіли цікаві історії та легенди, повязані з картоплею. Всі присутні активно брали участь у вікторинах і конкурсах.

Яскравим доповненням до свята був музичний супровід та пісні від працівника районного Будинку культури І.Сороки та працівника бібліотеки В.Селіванова.

А на завершення свята  всі присутні смакували стравами, які приготували  з картоплі.

 






Тож свято пройшло гамірно, весело та смачно.


Читаємо Марка Кропивницького

Година- портрет "Марко Кропивницький: драматург, актор, режисер", яка проводилася в рамках обласного проекту "Читаємо Марка Кропивницького" познайомила учнів гімназії (вчителі В.Ковалішина та О.Капінус) з життям та творами відомого земляка.


Бібліотекар Н.Кавун розповіла про життя Марка Лукича а вчитель української літератури В.Ковалішина зупинилася на деяких творах драматурга.

Всі присутні з цікавістю і задоволенням переглянули відеоуривки з театральних постановок за творами М.Кропивницького "По щучому велінню" та "Доки сонце зійде, роса очі виїсть".


Діти зачитали уривки з творів, які їм сподобалися.




Доповненням до заходу є книжкова виставка-портрет !Фундатор театру світової слави".