суботу, 11 квітня 2015 р.

Барви Великодня

Великдень - велике християнське свято. В бібліотеці  протягом 6 - 12 квітня проходять заходи під назвою"Світле Христове Воскресіння", присвячені великоднім святам.
В дитячому відділенні діє виставка "Весна іде, наповнена чудес… Христос Воскрес.", біля якої проводиться народознавчі бесіди-огляди.



Про певні  традиції та звичаї, пов’язані з світлим Воскресінням, які передаються з покоління в покоління і яких людство дотримується століттями йшла мова в Годині цікавої інформації та порад «Барви Великодня». Крім того присутні почули цікаву розповідь від керівника гуртка  Будинку дитячої та юнацької творчості Людмили Бондаренко про символ Великодня – писанку та мали змогу познайомитися з різними видами крашанок, писанок, мальованок, а також дізнатися про значення  символів та кольорів.

Майстерність в різноманітності

Напередодні Великодніх свят працівники бібліотеки були запрошені до Маловисівського професійно-технічного училища № 16 на виставку виробів декоративно-ужиткового мистецтва "З Україною в серці творимо дива". Всі вироби були створені руками педагогічного та учнівського колективу.  Виставка вразила різноманітністю та майстерністю виконання, творчим підходом, яскравістю кольорів та актуальністю.