вівторок, 21 лютого 2023 р.

      В Маловисківському міському бібліотечно-ресурсному центрі  було проведено,спільно з вчителем-сурдопедагогом  Інклюзивно-ресурсного центру,Чебалдою Олександром Леонідовичем для його підопічного , екскурсію по центру. Бібліотекар ознайомила з новими надходженнями  літератури та  показала різні відділи центру.



     21 лютого в Маловисківському міському бібліотечно-ресурсному центрі було проведено перше засідання  «Склянка чаю і світські бесіди» благодійного фонду «Всеукраїнський ангел допомоги». Проєкт втілюється  в рамках програми «Розвиток і підтримка молоді Кіровоградської області  через   молодіжні ініціативи та UPSHIFT»,яку реалізовує ГО «Слов’янський  культурний  центр «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ)».



        До Міжнародного дня рідної мови в Маловисківському міському бібліотечно-ресурсному центрі  було проведено  з учнями  4-Б  класу Маловисківської гімназії  ім.Перебийноса, та учнями 8-А класу Маловисківської гімназії №4  мовну вікторину« Знай,вивчай,шануй»,в ході якої бібліотекар загадувала загадки,також діти пройшли бліц-опитування,пограли в гру-шифрувальник,переглянули  відеоролик «Факти про українську мову,які ніхто не знає» та відеофільми «Казка про українську мову»  та  «Притча». Наприкінці заходу  бібліотекар ознайомила учнів з ілюстрованою  виставкою «Рідна мова,то доля народу» та з висловами  українських письменників  про мову.