четвер, 12 листопада 2015 р.

Навчалися громадській активності

Працівники районної та сільських бібліотек прийняли участь у тренінгу, на тему "Центр місцевої активності - як осередок розвитку громадської ініціативи". Тренінг проходив в рамках проекту "Моя громада - наш спільний дім", що реалізується на території чотирьох громад Маловисківського району ГО "Фонд розвитку ініціативи громади" в рамках Проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що адмініструється ГО «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Провів тренінг президент Інституту соціокультурного менеджменту Лев Абрамов, а модератором  виступив керівник проекту на території Маловисківщини Леонід Жовтило.





Учасниками нинішнього тренінгу стало майже три десятки фахівців галузі культури (бібліотекарі, директори СБК та завідувачі клубними закладами тощо), які протягом дня  в притаманній подібним заходам атмосфері вільного спілкування і невимушеності обговорювали актуальні для територій проблеми сьогодення. Зокрема, це планування роботи та написання проектів, залучення інвестицій для реалізації задуманого, активізація ролі керівника закладу культури та бібліотеки як центру активності громад, співпраця з органами влади тощо.