суботу, 9 травня 2015 р.

«Українська молодь читає»

Нас з Вами об'єднує велика любов до книг. Це не тільки наш друг, але і постійний, вірний супутник, який дає нам знання,  розуміння, допомогає у роботі над собою, а також дає змогу пізнати цей дивовижний світ, в якому ми живемо.


В рамках обласного етапу  Всеукраїнської акції «Українська молодь читає»  працівниками районної бібліотеки проводиться ряд заходів.

Так  в дитячому відділені проведено свято книги «Книга - друг на все життя»
Під час  свята  читачі нашої бібліотеки зустрілися з героями відомих казок. Герої - Золота рибка, Незнайко, Кіт у чоботях, Дракоша, Баба Яга та Королева Книги привітали дітей  та юнацтво зі св'ятом КНИГИ.




  Всі, напевно, чули про Гаррі Поттера - героя серії книг англійської письменниці Джоан Кетлін Роулінг. Книзі "Гаррі Поттер і філософський камінь" виповнилось 20 років від часу написання. Всього про маленького чарівника написано 7 книг. З цими  книгами та іншими  фантастичними творами мали змогу ознайомитися  користувачі нашої бібліотеки під час тижня книги.


           
               

В Маловисківській гімназії разом з учителем української мови та літератури В.Б. Ковалішиною було проведено урок-зустріч з поетесою Світланою Шевченко «Спитаю у живого класика».  Учні слухали розповідь про Світлані Григорівну, читали її вірші, мали змогу отримати відповіді на питання а також отримали в дарунок буклети присвячені життю і творчості  поетеси, підготовлені працівниками районної бібліотеки.