четвер, 18 січня 2018 р.

Залучення через освіту

16 січня 2018 року в бібліотеці  в рамках проекту “Залучення через освіту” Інститутом соціокультурного менеджменту (ІСКМ) було проведено фокус-групу. У цій фокус-групі взяли участь 13 учасниць, які розповіли про своє бачення сучасних проблем територіальних громад, а також місце жінки в їх житті. Отримана інформація дозволить ІСКМ скорегувати освітню програму, передбачену проектом і зробити її більш корисною для цільової аудиторії.


Посилання Як бути корисними для людей?


За незалежність України

16 січня  в бібліотеці розпочато січневий марафон заходів з вшанування борців за незалежність України історичною панорамою «Крути: історичні сторінки». Десятикласники гімназіі та  середньої школи № 3  разом з  вчителями Мазур О., Бакалінською О.,  згадували історичні події 100- річної давнини- подвиг Героїв Крут.



Захід розпочали  Гімном України та переглядом документального фільму про історичні події.
Разом з  працівниками дитячого відділу, які підготували тематичну виставку  та поетичні твори, обговорювали значення Крут та проводили історичні паралелі з сьогоденням.

Гімназисти та учні шкіл розпочали волонтерську акцію,яка закінчиться 29січня ( за старим стилем)ходою вшанування Героїв України!