суботу, 20 грудня 2014 р.

Перемога нашого району

16 грудня за участю Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка відбулася підсумкова конференція та церемонія нагородження переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування».
Відбір кращих практик цього року проводився за трьома напрямками: «Енергозбереження та енергоефективність», «Влада та бізнес: сприяння, партнерство», «Влада та громада: інформування, діалог, участь».
Геннадій Зубко привітав переможців і відзначив надзвичайну важливість для розвитку країни представлених на конкурсі робіт.
Поряд з енергоефективністю та підтримкою бізнесу, вагомим для розвитку країни Геннадій Зубко назвав діалог місцевої влади та громади.
«Дії місцевої влади мають бути прозорими. Для того, щоб люди підтримували діяльність місцевої влади, вони повинні її розуміти. Громада сама має розставляти пріоритети, визначати першочергові потреби», - сказав Геннадій Зубко.
ІІ місце у тематикі «Влада та громада: інформування, діалог, участь» у номінації «Обласні та районні ради» виборола Маловисківська районна рада Кіровоградської області з проектом «Створення центрів місцевої активності для розвитку громади на базі будинків культури та бібліотек».