вівторок, 8 листопада 2016 р.

Навчання координатора ПЄІ

Координатор Пункту ЄІ "Все про Європу" районної бібліотеки Кудря Ольга прийняла участь у семінарі для бібліотекарів за проектом «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації  у бібліотеках», який проводився на базі головного тренінгового центру Української Бібліотечної Асоціації в Києві. Навчання проводилось для  10 координаторів з усіх регіонів України.
 Відкривала семінар директор Інституту публічного управління та кадрової політики Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв,Президент  Української Бібліотечної Асоціації Шевченко Ірина Олександрівна

Тренери семінару Олена Башун, Вікторія Польова, Оксана Бояринова за час семінару розкрили ряд питань, згідно роботи проекту:
 «Євроінтеграційний рух України та завдання бібліотек», «Центри європейської інформації у бібліотеках: зарубіжний та український досвід», «Методика створення пунктів європейської інформації у бібліотеках», «Розвиток партнерств. Залучення волонтерів. Реклама та іміджеві заходи бібліотеки задля розвитку пунктів європейської інформації», Інформаційні ресурси пунктів європейської інформації у бібліотеках», «Організація обслуговування користувачів бібліотеки у пункті європейської інформації», «Управління діяльністю пункту європейської інформації у бібліотеці», «Орієнтація на роботу у проекті «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації».




Окрім навчання учасники поділилися досвідом діяльності своїх Пунктів ЄІ.
По закінченні семінару  всі присутні отримали сертифікати про навчання.