неділю, 18 вересня 2022 р.

 16 вересня на базі Маловисківського бібліотечно -ресурсного центру для бібліотекаря Миролюбівської сільської бібліотеки, Кошлак  Оксани було проведно "бібліотечну годину", методистом О.А.Івандюк та бібліотекарем комплектування Кравченко Т.А.




                                                «Знайомтесь: новинки в нашій бібліотеці»




 


15 вересня працівники Маловисківського міського бібліотечно- ресурсного центру долучилися до проекту "Психосоціальна підтримка" в межах програми "Підтримка молоді Кіровоградської області" та взяли участь в онлайн-тренінгу "Психологічна підтримка під час воєнного стану". Тренінг був дуже цікавий.





 ГО «Простір Ідей» стала куратором крутого проекту, який запропонувала їм реалізувати в Маловисківській громаді Благодійний фонд «Мрію жити» (голова Ірина Поповська) було організовано дві локації.

Перша локація, ГО «Простір Ідей» Аліна Захарчук та Маргарита Горжій в Маловисківській гімназії №4 .

Друга локація, наші партнери по волонтерському пункту, «Маловисківський міський бібліотечно - ресурсний центр» Оксана Бородулінко.

На першій локації понеділок та п’ятниця, діти в захваті, тепле спілкування з морквинкою, цікаві завдання, вони з нетерпінням чекають наступної зустрічі.

Друга локація - вівторок та четвер. Малеча була активною та з цікавістю спілкувались з морквинкою.

Якщо вашій дитині 3-9 років, вона може прийняти участь у безкоштовному проєкті, де допоможе врятувати Казковий Світ Морквинки! https://www.instagram.com/charivniy_dzvinok/...

Протягом дзвінків дітки допомагають врятувати Морквинці її Казковий світ та стають справжніми Чарівниками, які вірять в добро, любов та дива!

Тільки 250 маленьких українців у будь-якій частині світу можуть прийняти участь.

То ж, відправляйте заявку просто зараз!

Проєкт впроваджується ГО «Мотивація. Можливості.

Дякуємо Світлаковій Наталі за монтаж відео.

https://fb.watch/fDN04lZL9k/