четвер, 19 липня 2012 р.

Кращий за професією

З метою стимулювання творчої ініціативи сільських бібліотекарів району у наданні місцевим громадам безперешкодного доступу до інформації і знань, підвищення якості бібліотечно-інформаційного обслуговування користувачів на умовах оперативності, доступності, комфортності Районний конкурс «Кращий за професію» серед працівників сільських бібліотек було проведено в Маловисківській районній бібліотеці.
Працівникам бібліотек було представлено журі районного конкурсу, а також голова журі начальник відділу культури та туризму РДА Білоног С.В. привітала всіх учасників конкурсу та ознайомила присутніх з наказом та положенням про районний конкурс сільських бібліотекарів «Кращий за професією».Учасники конкурсу готували та представляли презентацію закладу в друкованому та електронному вигляді, приймали участь в електронному тестуванні, демонстрували свої професійні знання з літератури.


В кінці  журі визначило та оголосило переможця  Сизранову Н.Ф. завідуючу Смолінською селищною бібліотекою №2, яка буде представляти район в обласному конкурсі.