пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Книга в дарунок

Книга – бібліотека – читач – це нерозривний ланцюжок, який пов’язує ці три нероздільні слова. Не може існувати бібліотека без книги, а книга без читача.
Факт надходження дарів у бібліотеку – показник престижу бібліотеки, її місця в суспільному житті, яскраве свідчення опікування її долею. Дарування – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. І ми завжди щиро і безмежно вдячні за подаровані  книги, бо впевнені – вони обов’язково знайдуть свого  читача і стануть важливою частинкою нашого цікавого і змістовного фонду.
2017 рік не став винятковим для наших дарувальників. Серед них автори М.Голованов, П.Лойтра та Р.Кирилов, В.Матвієнко, читачі бібліотеки – Л.Жовтило, Є.Мамедова, П.Бровченко, Л.Шостак, громадське об’єднання «Юридична сотня», Бюро правової допомоги, небайдужі жителі міста – З.Кавун, В.Сологуб.



Бібліотека щиро вдячна всім добродійникам, які допомагали і допомагають їй виконувати свої функції, бути для сотень читачів осередком найширшої інформації, місцем спілкування і розширення духовних обріїв.