понеділок, 7 травня 2012 р.

Зустріч з прекрасним

Напередодні травневих свят в читальному залі районної бібліотеки зібралися творчі люди, щоб поспілкуватися, розповісти про свої здобутки та плани на майбутнє. Теперішня зустріч об"єднала жителів не тільки Малої Виски а й інших населенних пунктів не тільки району а й області. Серед них прозаїк Вікторія Семененко, журналіст Кіровоградської районної газети "Зоря", учасниця наради молодих українських літераторів в Кіровограді, поети Валентина Кондратенко та Наталя Природна (Добровеличківський район), Микола Голованов, Каріна Геніх, Валентина Авдєєва (Злинка), Володимир Бреурош (Новомиргород), музиканти Микола Груша, Іван Сорока, Володимир та Олена Гершкул, вишивальниці Любов Богодвид та Лідія Запорожець та їх рідні з Тернопільської області та міста Одеси.
Творча зустріч розпочалася акцією милосердя "Серце до серця", про яку розповіла начальник відділу соціальної роботи РЦ СССДМ Наталя Маркова. Присутні мали змогу долучитися до збору коштів для дітей, хворих на цукровий діабет.
Всі учасники з цікавістю і захопленням слухали нові вірші та прозові твори авторів, розглядали нові роботи вишивальниць.
Лідія Запорожець зі своїми роботами

Валентина Кондратенко-Процун презентує нову збірку "Райські яблука в пелені"