середу, 16 квітня 2014 р.

Тренінг для людей поважного віку


На одному із останніх занять Вищої народної школи  слухачі поважного віку знайомилися з такою новою для себе формою роботи, як тренінг.



 
Тренером став постійний наш партнер заступник голови районної ради Леонід Жовтило. І тема була вибрана дуже актуальна "Активізація громади за технологією РАДАР".
 
 Учасники розділилися на дві групи, кожна представляла якусь свою територію нашого міста і обговорювала та вибирала проблеми, які стосуються цієї території. Серед основних проблем, звичайно виділялися проблеми благоустрою та довкілля  нашого міста, адже кожному хочеться жити в комфортних та приємних умовах.
Але проблеми не тільки обговорювалися в а й шукалися шляхи їх вирішення, а також який вклад кожна людина може внести у вирішення.

Інтерактивні заняття

15.04 в приміщенні Маловисківської районної бібліотеки відбулося Інтерактивне заняття з питань репродуктивного здоров’я і планування сімї». Провела його для учнів 9 класу ЗОШ №4 тренер , менеджер проекту «Турбота про жінку впевненість у майбутньому» обласної інформаційної служби з актуальних питань жіноцтва м. Кіровоград Приймак Світлана Вікторівна.
Тренінгові заняття були розподілені на два блоки «Шкідливі звички» та «Як прийняти рішення»
Перший блок заняття проходив у вигляді питання відповідь: «Що таке здоров’я? Які властивості здоров’я? Які бувають звички? Як з ними боротися?»
Метою другого блоку було надати інформацію та закріпити навички свідомого прийняття рішення щодо збереження власного здоров’я.
Протягом заняття учасники розподілялися нам дві окремі групи, кожна з груп отримала індивідуальне заняття. У формі інсценізації діти розглядали та шукали правильні рішення в різних життєвих ситуаціях,готували міні-ролики щодо реклами корисних звичок.