неділю, 9 березня 2014 р.

Без жінки й сонце б не світило

 
Кажуть, що на світі все від жінки,
Все від неї на оцій землі,
Перший подих весняної квітки,
Тепле сонце й в небі журавлі....

В рамках проекту "Турбота про жінку - впевненість в майбутнє"  до Дня прав жінок і миру, Міжнародного жіночого дня 8 Березня працівники районної бібліотеки провели  вечір відпочинку "Без жінки й сонце б не світило".



Для  всіх присутніх звучали вірші та пісні, присвячені жінкам, жіночій долі.
Голова районної організації ветеранів України Красовський О.К. привітав усіх жінок зі святом весни, краси та жіночності. До його привітань приєналися і інші присутні на заході чоловіки.

До 200-річчя від Дня народження Тараса Шевченко

В  цьому році важлива для всіх українців подія – 200-річчя з Дня народження великого сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка.
Жоден поет світу не зрівняється з ним у величі своєї жертовної любові до свого народу.

Справжнє свято Кобзаря, його вічної, нев'янучої творчості, полум'яного слова проведено в районній бібліотеці. Працівники бібліотеки запросили жителів нашого містечка на  Годину поезії та музики   "Між нас тобі Тарасе жити".

 
Доторкнутися  серцем поетичних творів, пройнятися їхнім духом, тим самим виконати поетові заповіти допомогали кращі знавці творчості Тараса Шевченко учні Маловисківської загальноосвітньої школи № 3 та їх вчитель Давидова Луїза Петрівна.
 
 
Книжкова виставка «Поет, художник, мислитель» знайомила присутніх з різноманітними виданнями "Кобзаря" та  книгими про життя і творчість Т.Г. Шевченка