четвер, 1 грудня 2016 р.

Ми обрали незалежність

1 грудня 1991 року народ України своїм волевиявленням на загальнонаціональному референдумі на території колишньої УРСР підтвердив Акт проголошення незалежності України.
До 25 річниця Всеукраїнського референдуму про незалежність України в бібліотеці проведено історичну відеоподорож "Ми обрали незалежність", під час якої присутні почули розповідь про історичні передумови проведення референдуму, статистичні дані, поділилися своїми думками і спогадами. В продовження теми подивилися документальне відео  "1991 – рік, з якого все почалося".



Методичний день з сільськими бібліотекарями

Під час методичного дня   "Творчий підхід до складання планів роботи на 2017рік та оформлення звітної документації за 2016 рік"   директор районної бібліотеки Малашенко Тетяна Василівна, методист Івандюк Оксана, бібліотекар відділу комплектування Скрипник Ліля знайомили працівників сільських бібліотек з вимогами до звітної документації, правильністю оформлення форм та бланків, розповідали про актуальні події і дати, які потрібно включити в план роботи на слідуючий рік.


Бібліотекарі мали змогу познайомитися з кращими планами роботи, розповісти про цікаві заходи, які б вони рекомендували своїм колегам впровадити в свою роботу.