середу, 27 листопада 2013 р.

Нарада бібліотечних працівників


26.11.2013р. на базі Маловисківської районної бібліотеки  відбулася нарада  бібліотечних працівників району на тему «Актуальні аспекти планування роботи бібліотек на 2014 рік та підготовка до державної звітності за 2013 рік».

На нараді розглядалися  актуальні питання роботи бібліотек району:

- Основні напрямки просвітницької, інформаційної роботи  бібліотек району

- Планування роботи на 2014 рік.

- Підготовка до звітності за 2013 рік, аналіз планових показників бібліотечної роботи по бібліотеках

Розпочала нараду з головних напрямків діяльності з питань обслуговування населення бібліотечними ресурсами директор Маловисківської районної бібліотеки Малашенко Т.В.

 
 




З методичними порадами та консультаціями щодо планування та звітності виступили:


-         завідуюча дитячим відділенням Лобода І.Ф. , яка  ознайомила зі змінами  у  порядку оформленні звітів, а також надала  рекомендації з планування  роботи з дітьми.


-         Методист Івандюк .О.А.  ознайомила   працівників бібліотек   з календарем  знаменних і пам’ятних дат на 2014 рік,  розповіла про ряд  цікавих заходів такі як «Бібліофреш», «Бібліошопінг», які можна використовувати  в  своїй роботі.

-         Бібліотекар відділу комплектування Скрипник Л.Ю. проінформувала про графік переобліків на наступний рік та здійснення передплати періодичних видань на 2014рік.


Бібліотекарям був  наданий   графік здачі звітів та  перелік матеріалів,  які  вони повинні подати   під час  річного звіту