середу, 5 травня 2021 р.

35-річчя Чорнобильської трагедії

  Минають дні, роки, але не стираються  в людській пам’яті чорні дні весни 1986 року, дня Чорнобильської трагедії, як і пам'ять про героїв, що кинулися на боротьбу з страшним, невидимим ворогом – радіацією. Про це неможливо забути. Чорнобиль постійно й неодмінно нагадує про себе. Це страшний урок  всьому людству.

     Шановні жителі громади ! До 35-річчя Чорнобильської трагедії  в Маловисківському міському бібліотечно-ресурсному центрі з 23 по 26 квітня 2021р.   функціонує   книжково-ілюстрована  виставка  «Чорнобиль – біль душі людської ». Ознайомитись з виставкою можна на сайті, блозі та в соцмережі Фейсбук.






День Космонавтики

 Україна зарекомендувала себе, як космічна держава на самих витоках космонавтики як такої. Значних успіхів наші співвітчизники досягають і сьогодні. Українець був у відкритому космосі. А український прапор навіть кілька разів! Наші земляки стали основоположниками астрофізики у світі, розробили теорію радіовипромінювання Сонця та метод визначення швидкості осьового обертання зірок, вперше здійснили зварювання у відкритому космосі.

Шановні жителі громади ! До Міжнародного дня польоту людини в космос та дня працівників ракетно-космічної галузі в Україні в Маловисківському міському бібліотечно-ресурсному центрі  9 квітня о 11.30  відбудеться  інформаційна година “Попереду – вогні!”,а також  буде представлена   книжково-ілюстративна виставка-подорож  « Юрій Кондратюк – таємниці долі та винаходів ». Запрошуємо всіх бажаючих відвідати захід та переглянути виставку.