вівторок, 16 липня 2013 р.

День родини

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України, з метою популяризації та підтримки родин, які виховують дітей – сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування 12 липня 2013 року у Маловисківській районній бібліотеці за участі заступника голови районної державної адміністрації Бровченко Л.В. та спеціалістів районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Служби у справах дітей районної державної адміністрації відбувся фестиваль прийомних сімей «День родини», на який було запрошено батьків та дітей з прийомних та опікунських сімей з м. Мала Виска.

Під час проведення заходу в залі панувала тепла, радісна і дружня атмосфера. Діти з прийомних сімей представили гостям свої творчі доробки: малюнки, вишивки, аплікації, виконували пісні та декламували вірші відомих українських поетів. Спеціалістами районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено ряд пізнавально-розважальних ігор, що сприяють формуванню необхідних у житті людських якостей, зокрема чуйності, справедливості, співчуття та доброти.
Звертаючись до всіх присутніх заступник голови районної державної адміністрації Бровченко Л.В. зазначила, що обов’язок органів державної влади, як на державному так і на місцевому рівнях – забезпечити реалізацію права кожної дитини, в тому числі з особливими потребами на виховання у сімейному колі та надання підтримки таким сім’ям і реалізація нових соціальних ініціатив Президента України прямий тому доказ.
По закінченню фестивалю всі діти отримали заохочувальні дипломи та пам’ятні подарунки.