пʼятницю, 14 березня 2014 р.

Бібліотека і молодь


14 березня для працівників сільських бібліотек району проведено семінар «Бібліотека і молодь: нові потреби, нові вимоги». Відкрила семінар районної директор бібліотеки Т.В. Малашенко).



На семінар була запрошена головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг Маловисківського центру занятості Слободнюк В.П.), яка прозповіла присутнім про профорієнтаційну роботу серед юнацтва, та подарувала для кожної бібліотеки брошури  та буклети  відповідної тематики.

 
Бібліотекарі отримали  Методичні поради  «Бібліотека і молодь: форми і методи обслуговування молоді» ( методист Івандюк О),  консультацію «Сучасні форми масової роботи з юнацтвом» ( завідуюча відділом обслуговування О.Кудря),

Бібліотекар абонементу Діденко О. провела практичні заняття «Введення облікової документації. Особливості обслуговування користувачів юнацтва»

Доповнювали матеріали  Відео- презентації  «Роль бібліотек у сприянні соціальної адаптації юнацтва»  та «Роль бібліотеки в ставленні молодої особистості  (з досвіду роботи районної бібліотеки з молоддю)

Працівники бібліотек  прийняли участь у ситуаційній грі : «Щоб привабити користувача до бібліотеки, потрібно…..» а також обмінялися своїми думками та досвідом роботи з підлітками та молоддю на своїх територіях.