четвер, 5 травня 2016 р.

Свято,що гуртує покоління

До 9-го Травня в читальному районної бібліотеки для широкого кола читачів експонується книжкова виставка - подяка "Із книжок про війну".... яка присвячена історичній події нашої Батьківщини до дня Великої Перемоги.

 

З учнями навчальних закладів міста проведено годину пам'яті “Від тієї війни залишився слід”. Війна, що прийшла на українську землю червневим ранком 1941 року, увірвалася до кожної сім'ї, до кожної оселі, відібрала мільйони молодих життів, спотворила нашу чудову природу, перетворила у руїни тисяч міст і сіл. Саме про цю страшну війну, про тих, кого зараз немає, хто з каменя дивиться на нас з висоти своїх пам'ятників, проникливо та душевно учасники заходу читали вірші. Разом      переглянули слайд - презентацію «Перемога одна на всіх».
 

 А  люди старшого віку - слухачі Вищої народної школи  ділилися своїми спогадами та розповідями своїх батьків про важкі воєнні та післявоєнні часи під час  години спогадів «Дитинство, обпалене війною». 


Ми завжди будемо шанувати тих, хто пережив страшну війну, в кого й досі болять рани, в журбі та в молитві будемо пам’ятати всіх, хто не повернувся з  тієї проклятої для всього світу війни.

Гарна зачіска - жіноча краса


Гарна  зачіска - мрія кожної  жінки.  Воно  прикрашає  обличчя  й  поставу.  Пишне  волосся,  стрижка  підкреслюють  індивідуальність дівчини,  її  неповторність. 

              - Як  краще  розчісувати  волосся?
              - Яким  гребінцем?        
              - Як часто  треба  мити  волосся?
              - Якою  водою  краще  мити  волосся?
              - Чим  мити  волосся?
              -  Що  їсти,  щоб  волосся  було  гарним?


 Такі питання були  висвітлені  на заході  майстер - клас,  який провели учні  ПТУ№16( майстер - перукар  Ірлик Г. І.) для дівчат гімназії та ЗШ№4. Крім того юні майстрині показали своє уміння і порадували присутніх гарними зачісками, які зробили на добровільних моделях із залу.