четвер, 20 листопада 2014 р.

Круглий стіл

 

 
19 листопада 2014 року голова районної державної адміністрації Роман Тучков взяв участь у засіданні „круглого столу” на тему „Тоталітаризм як явище, його наслідки та заходи подолання”, що відбувся в Маловисківській районній бібліотеці. На засідання були запрошені: заступник голови районної ради Леонід Жовтило, члени робочої групи, вчителі історії місцевих загальноосвітніх закладів та учнівська молодь.

В ході проведення засідання, було розглянуто питання: Про історичний аспект явища тоталітаризму на теренах колишнього Радянського Союзу; Про Голодомор 1932-1933 років – геноцид українського народу; Про масові репресії, як спосіб винищення української еліти; Про період Брежнєвського застою як прояв панування тоталітарного режиму; Про процедуру перейменування вулиць, провулків на території району відповідно до вимог чинного законодавства. Вчителі історії загальноосвітніх шкіл міста проінформували присутніх з зазначених питань та продемонстрували відео-матеріали по тему круглого столу. В обговоренні питання висловили свою думку всі учасники круглого столу.

Разом з тим, до жвавої бесіди долучились школярі, які висловили свої думки, бачення тоталітаризму та проявивши зацікавленість мали змогу задати хвилюючі для них питання керівництву району.