середу, 16 травня 2012 р.

Нові книги від видатних земляків

Поет, Заслужений діяч мистецтв України Володимир Якович Бровченко знову порадував своїх земляків новою збіркою "Сонечко", яка видана в Києві у видавництві УАІД "Рада", 2012 році. У збірку ввійшли поезії різних літ, присвячені світлій памяті дружини поета Лесі. В анотації до книги автор пише : " Побравшись девятнадцятилітніми, з дружиною Лесею, ми були протягом 46 літ. Вчилися в одній школі, здобули вищу освіту в одеських вишах, мешкаючи в тамтешніх "углах" та підвалах. Леся - педагог-філолог до кінця днів своїх віддавала всю енергію і знання, всю душу дітям. Народила двох синів Миколу і Івана, діждалася чотирьох внучок... Вона завжди була натхненницею, порадницею, Сонечком, що зігрівало мене у всі часи. Пропонована збірка поезій - часточка нашої незгасимої Любові".
Брат поета, композитор Павло Бровченко подарував від імені автора збірку для всіх бібліотек району.
Подарунком була і ще одна збірка Володимира Яковича "Мить і вічність" (Віршинки дивні - добрі й противні), видана у 2011 році.
До збірки відомого поета увійшли переважно саркастичні мініатюри, перейняті чуттям тривоги за гідне життя українського народу.
Щиро вдячні землякам за подарунки!!! Творчого надхнення на довгі роки!!!