вівторок, 8 жовтня 2013 р.

90-річчя Маловисківського району

В Малій Висці відбулися урочистості і святковий ярмарок з нагоди відзначення 90-річчя з часу утворення Маловисківського району.




 
…Уже з 8-ї ранку на стадіоні райцентру вирував ярмарок сільгосппродукції, яку представили як фермери, так і приватні підприємці, а також майстри декоративно-ужиткового мистецтва, якими багата Маловисківщина.Тут же діяли виставка “Маловисківщина очима художників” та виставка історії району, проходили майстер-класи та відбувалися інтерактивні ігри для дітей.
Одночасно з ярмарковими приємними клопотами бажаючі могли подивитися, як на імпровізованій сцені просто на футбольному полі проходив фестиваль української пісні “Співуча Вись”.
 
Але, кульмінаційним епізодом свята стала, напевне, хода з величезним рушником дружби, який складався з двометрових рушників, вишитих на кожній території.


Представники цих територій, керівники і колективи організацій та установ району разом з керівниками райдержадміністрації та районної ради, учасниками танцювальних дитячих колективів та з духовим оркестром військових з обласного центру колоною з вулиці Жовтневої зайшли на стадіон. Це було дійсно вражаюче і водночас бентежне дійство!..

Немає коментарів:

Дописати коментар