вівторок, 20 травня 2014 р.

Вітаємо колег з перемогою

17-18 травня 2014 року в Кіровоградській обласній філармонії відбувся ХХІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів». В конкурсі взяла участь народна аматорська хорова капела Маловисківського районного будинку культури, в якій брали участь, окрім працівників культури району, також і керівництво та працівники районної державної адміністрації і районної ради.
Цього року огляд-конкурс розпочато святковою ходою-презентацією творчих делегацій районів, міст області та гостей фестивалю від приміщення обласного музично-драматичного театру ім. М.Л.Кропивницького до обласної філармонії.


 
Під керівництвом Ірини Бачинської хорова капела Маловисківського районного будинку культури виконала на розсуд глядачів та компетентного журі два твори: «Чи ми ще зійдемося знову?» та «Замкнув хату на замок». Під час виступу наших конкурсантів вітали гучними оплесками, а члени журі вигукували слова захоплення «Браво». За підсумками проведеного огляду-конкурсу хорова капела Маловисківського районного будинку культури отримала підтвердження високого професіоналізму її учасників – диплом першого ступеню Всеукраїнського фестивалю-конкурсу вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів». 18 травня наші капеляни взяли участь у гала-концерті переможців фестивалю та відкривали програму гала-концерту.

Немає коментарів:

Дописати коментар