пʼятницю, 2 вересня 2016 р.

Це моя і твоя Україна

Перший в новому навчальному році урок  патріотизму "Це моя і твоя Україна" одинадцятикласники гімназії ( класний керівник О.М.Мазур) провели в районній бібліотеці.
Патріотизм сьогодні має дуже широке значення, тому що кожен для себе розуміє це слово по-своєму.
Перед юнаками та дівчатами своїми думками поділилися  нагороджені пам’ятними  медалями  та грамотами міської ради Олена Мазур та Вячеслав Селіванов, які внесли вагомий вклад в розвиток  громади. В своїх виступах вони підкреслили, що справжній патріот повинен любити свою державу, якою б вона не була. Якщо говорити про нашу, рідну неньку Україну, то, звичайно ж, вона не ідеал, але й ми у ній не святі. Треба пам'ятати: ти тут народився, ти тут виріс, це - твоя домівка, ріднішої землі ти не знайдеш, як би ти не намагався. Якщо ти хочеш називати себе справжнім патріотом, виховай в собі почуття любові до Батьківщини.
Потім своїми думками ділилися юнаки і дівчата і прийшли до висновку, що кожен сам для себе повинен побачити те, за що можна пишатись своєю країною, а в нас незважаючи  ні на що є чим гордитись!


Присутні також мали змогу познайомитися з книжково-ілюстративними виставками "Це моя і твоя Україна", "Історична спадщина М.Грушевського", "Відкриваємо для себе Європу".

Немає коментарів:

Дописати коментар