пʼятницю, 27 січня 2017 р.

Творчі зустрічі

В рамках районного проекту "Творчі зустрічі"  в районному Будинку культури відбувся творчий вечір та презентація нової збірки поета із с. Миролюбівка Ростислава Кирилова та  композитора Петра Лойтри "Сповідь". У залі зібралися поціновувачі поезії та пісні, друзі, колеги, земляки. Збірка включає 22 пісні написані авторами в різні періоди і об'єднує їх любов до рідного краю, до рідної природи, до людей. Ілюструвала збірку молода талановита викладачка Дитячої школи мистецтв Ганна Кравченко. Виставка її робіт була окрасою залу.

Вечір проходив у теплій, дружній атмосфері. Ведучий вечора   методист  районного Будинку культури В.Кириленко розповів присутнім біографію авторів, які в свою чергу відповідали на різноманітні питання, які стосуються їх життя та творчості.



 А пісні у виконанні Ростислава Кирилова та Петра Лойтри викликали бурхливі оплески, адже дует склався не тільки авторів а й чудових виконавців. Також звучали пісні та вірші у виконанні викладачів Дитячої школи мистецтв та аматорів та працівників РБК. 

Немає коментарів:

Дописати коментар