середу, 10 травня 2017 р.

«Читай, я буду слухати!»

Дитячий відділ Маловисківської районної бібліотеки долучилися до проведення обласної бібліоакції «Читай, я буду слухати!», мета якої заохочення дітей до читання, відродження традицій родинного читання, популяризація кращих родинних творів для дітей. Акція розпочалася з 2 квітня 2017 року (Міжнародний день книги) та закінчиться 20 листопада 2017 року (Всесвітній день дитини).
Бібліотекарі разом з батьками читають дітям цікаві книги, а потім діти обговорюють прочитане, дивляться мультфільми, створені за сторінками книг, відповідають на питання вікторин.


Так в рамках акції вихованці старшої групи дитячого навчально-виховного закладу «Чебурашка», слухали  та обговорювали оповідання Віри Осєєвої про дружбу а  учні 1-Б класу ЗШ № 3 із захопленням  слухали оповідання про природу,птахів та звірів.

Діти активно долучались до  обговорення прочитаного та давали правильні та змістовні відповіді на запитання  вікторини, а також з цікавістю переглянули мультфільми по темі прочитаного. І як наслідок у багатьох дітей виникло бажання прочитати нову книгу.

 В рамках акції діти зможуть послухати книги таких популярних авторів, як: В. Нестайка, І. Франка, Н. Забіли, О. Кононенка, О. Толстого, М. Носова, К. Чуковського, Г.Х.Андерсена, Ш. Перро, бр. Грімм та ін.

Немає коментарів:

Дописати коментар