вівторок, 5 грудня 2017 р.

Методичний день

Методичний день на тему "Творчий підхід до складання планів роботи на 2018 рік та оформлення звітної документації за 2017 рік" проведено для працівників сільських бібліотек .



В заході взяла участь начальник відділу культури та туризму РДА Левченко Любов Анатоліївна, яка обговорила з працівниками сільських бібліотек  поточні та  виробничі  питання,ознайомила  з пріоритетними напрямками роботи на 2018 рік.
Директор районної бібліотеки Малашенко Тетяна Василівна ознайомила працівників сільських бібліотек з вимогами сьогодення  до звітної документації, правильністю оформлення форм та бланків.
Так як методична робота, спрямована на дієву та ефективну  роботу працівників  сільських  бібліотек консультації з різних питань бібліотечної роботи надали спеціалісти районної бібліотеки.

Методист Івандюк Оксана  Анатоліївна  надала   присутнім  консультації по звітності та плануванню,  а також розповіла про обласні та районні конкурси,  соціологічні  дослідження які будуть  проводитися   в  2018 році   та  про актуальні події і дати, які потрібно включити в план роботи на слідуючий рік.

  Бібліотекар відділу комплектування Скрипник Ліля  Юріївна  познайомила з рекомендаціями,  щодо переведення бібліотечних фондів на УДК та надала консультацію по роботі з книжковим фондом та оформленні звітної  документації.
Бібліотекар читального залу дитячого відділення Кравченко Тетяна Анатоліївна запропонувала включити в плани роботи  бібліотекарів  цікаві заходи в роботі з дітьми.
Кавун Наталія Петрівна бібліотекар читального залу  рекомендувала новинки  періодичних видань на 2018 рік.
Бібліотекарі мали змогу познайомитися з кращими планами роботи, розповісти про заходи, які б вони рекомендували своїм колегам впровадити в свою роботу.

Немає коментарів:

Дописати коментар