неділю, 29 березня 2015 р.

Психологічна реабілітація військовослужбовців

Участь людини у різного роду бойових діях може спричинити посттравматичний стресовий розлад. Іноді людина виходить із зони війни, але війна ще довго не виходить з людини. Як допомогти таким людям ?
В Україні діє громадська організація «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій», яка займається психосоціальною реабілітацією постраждалих учасників антитерористичної операції на сході України та членів їх сімей.


За ініціативою заступника голови районної ради Леоніда Жовтило на базі районної бібліотеки, як центру громадської активності було проведено тренінг «Організація психологічної реабілітації військовослужбовців та їх сімей».  





Тренінг  вели  керівник  кіровоградського  відділення ГО «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій» Анна Колєва та волонтер-координатор Наталія  Потапенко. 

 Участь у навчанні приймали заступник голови  районної ради Л. Жовтило,  керівник апарату райдержадміністрації  А. Гончарова, заступник військового комісара Ю.Бровченко, практикуючі психологи  міста та селища Смоліно.

Немає коментарів:

Дописати коментар