пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

Читаємо Хемінгуея

Продовжується робота в рамках Програми "Кіровоградщина читає Хемінгуея", яка проводиться в рамках проекту «Вікно в Америку» за підтримки Посольства США в Україні.
 В районній бібліотеці оформлено викладку книг та матеріалів по життю та творчості Е.Хемінгуея, біля якої проводяться  бесіди-ознайомлення, огляди.



Проведено перегляд та обговорення  екранізації роману Е. Хемінгуея «Прощавай, зброє» (1957р.). На заході були присутні учні СПТУ № 16, юнацтво.
 Разом зі шкільним  бібліотекарем ЗШ № 4  Н.Услистою  для учнів 10 класу  проведено годину-портрет   «Правда життя — правда творчості».  Працівники бібліотеки О. Кудря та О. Василевський познайомили з біографією видатного американського письменника, умовами конкурсу, який проводиться.


 Н.Услиста коротко розповіла про твір «Прощавай, зброє» та поділилися своїми враженнями про книгу. Захід доповнювали відеоролик про життя Е.Хемінгуея та кадри з фільму по мотивам твору.
Метою  заходів було ознайомлення учнів  із життєвим та творчим шляхом Е.Хемінгуея, зокрема з найвідомішим його романом «Прощавай зброє!», розкриття життєвої філософії письменника.
Подібні заходи проходять і в бібліотеках навчальних закладів міста.
Навчальним закладам міста було передано рекламні плакати про програму, листівки, книги «Прощавай, зброє» на українській та англійські мові.
Буктрейлери за романом створені навчальними закладами міста:
  Маловисківська гімназія:

Маловисківська ЗШ № 4:

Маловисківська ЗШ №3 :

Немає коментарів:

Дописати коментар