пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

Правова освіта для слухачів ВНШ

На сьогодні, в державі відбувається активне втілення нових правових реформ різних галузей. Дані події потребують більш детального ознайомлення зі змінами до нормативно – правових актів. І заняття у Вищій народній школі, яка вже третій рік діє на базі районної бібліотеки допомагають всім бажаючим  дізнатися та зрозуміти  нову та корисну для себе інформацію.
Постійним нашим консультантом по змінах у пенсійному законодавстві став головний спеціаліст - юрисконсульт управлінні Пенсійного фонду України в в Маловисківському районі Т.М. Жигалов.


Він надає слухачам ВНШ  консультації з питань пенсійного забезпечення та правову допомогу з питань реалізації і захисту прав людини щодо пенсійного забезпечення,знайомить детально з основними правами та обов’язками громадян у відносинах з органами Пенсійного фонду України, з новими змінами у пенсійному законодавстві. Крім того під час  зустрічей  Тарас Миколайович, як депутат міської ради відповідає на численні запитання пов’язані з життям громади міста.
Ще одні зміни Уряд вніс у Положення про порядок призначення та надання жителям субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.
І щоб більше дізнатися про це, на останнє із занять було запрошено заступника начальника   управління соціального захисту населення І.І.Хмару.

Іван Іванович детально розповів про основні зміни у наданні субсидій  та про порядок нарахування  та виплату коштів, докладно  відповів на чисельні запитання присутніх.

Немає коментарів:

Дописати коментар