четвер, 3 грудня 2015 р.

Питання дитячі - проблеми дорослі

В рамках акції "16 днів проти насильства" 02 грудня 2015 року заступник голови районної державної адміністрації Лілія Синчук взяла участь у засіданні гендерної школи, яка проходила в формі круглого столу на тему "Питання дитячі - проблеми дорослі"  за участі окремих керівників структурних підрозділів, міністерств і відомств України та учнів загальноосвітніх шкіл та гімназії міста.
Головними питаннями, що були порушені на засіданні стали поняття щасливої родини, рівноправ’я, молоді та прав людини, запобігання насильства.
Розпочала круглий стіл  завідувач сектору молоді та спорту РДА Світлана Шевченко.
Заняття з елементами тренінгу провела завідуюча відділом обслуговування бібліотеки Ольга Кудря.


Далі на питання круглого столу "Що таке насильство? Запобігання насильству та захист прав дитини" відповідали начальник служби у справах дітей Павло Захватихата, спеціаліст РЦ СССДМ Олена Махоріна, начальник відділу Маловисківської поліції Ярослав Погрібний, начальник відділу кримінально-виконавчої інспекції Лілія Бєлова та психолог Інна Дишлова.

Юнаки та дівчата активно включилися в обговорення питань, приймали участь в тренінгових заняттях.

Крім того  в читальному залі розгорнуто виставку дитячих малюнків, фото-колажів, поробок на тему "Моя родина без насильства", яку представила присутнім начальник відділу соціального захисту сім'ї  Анна Русол.

Немає коментарів:

Дописати коментар