неділю, 14 лютого 2016 р.

Ще одна перемога!

Маловисківська районна бібліотека здобула чергову перемогу. На цей раз у Всеукраїнському конкурсі на участь у проекті Української бібліотечної асоціації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +»).

У конкурсі взяло участь 163 бібліотеки з усіх областей України. Конкурсне журі відібрало 83 бібліотеки, у яких в 2016 році буде створено Пункт європейської інформації (Пункт ЄІ).  Серед 5 бібліотек нашої області є  наша Маловисківська районна бібліотека

Координатори з обраних бібліотек пройдуть дводенне навчання, відповідно до графіка, складеного Головним тренінговим центром для бібліотекарів УБА.

Створення Пункту європейської інформації на базі бібліотеки дуже необхідне для підвищення рівня обізнаності жителів міста та району з сучасними євроінтеграційними та міжнародними процесами. Мета проекту: створити та організувати активну діяльність Пункту європейської інформації у бібліотеці для надання мешканцям місцевої громади інформаційно-просвітницьких послуг і популяризації знань про ЄС, європейські цінності та європейський вибір України. 

Немає коментарів:

Дописати коментар