неділю, 14 лютого 2016 р.

День Святого Валентина

Традиційно напередодні 14 лютого, ми звертаємось до теми кохання, бо настає надзвичайний день — День Святого Валентина — Всесвітній день закоханих. Це хвилююче свято прийшло до нас із Заходу, де щороку його відзначають. Відзначається цей день  і в Маловисківській районній бібліотеці. Книжкова виставка «Любов - це дуже дивна річ» привертає увагу яскравими обкладинками нових книг, значимими назвами класичної літератури та різноманітними «Валентинками»,  до оформлення якої з фантазією та творчим натхненням підійшли працівники бібліотеки Кравченко Т.А., Топчієнко Н.В., Набок Л.І.





Валентина вважають єдиним святим — покровителем всіх закоханих. З того часу минуло майже дві тисячі років. Та слова кохання живуть і досі. Весь світ у день 14 лютого зізнається у коханні. Закохані надсилають одне одному ніжні та трепетні листи, які називаються «валентинками».

В дитячому відділенні бібліотеки  з захопленням учні школи-інтернат виготовляли  «валентинки» своїми руками. А майстер-класи для  них проводили керівники гуртків Будинку школяра Романенко Л.Б., Теровець Н.С., Михалковська О.С. Матеріали для «валентинок» надали бібліотекарі  дитячого відділу.



Також працівники дитячого відділення  підготували для своїх відвідувачів розважально-поетичне свято «День Святого Валентина», під час якого  звучали проникливі вірші про кохання, присутні почули історію свята та прийняли участь у розвагах та конкурсах.

Немає коментарів:

Дописати коментар