неділю, 22 травня 2016 р.

До 160 річчя з дня народження І.Франка

На сьогоднішній день, завдяки інформаційним технологіям ми маємо змогу не виїзжаючи за межі свого міста спілкуватися, обмінюватися думками та досвідом саме в режимі реального часу з жителями різних регіонів.
І бібліотеки широко використовують такі можливості в своїй роботі.

Так 19 травня Маловисківська районна бібліотека прийняла участь в веб-портації до 160 річчя з дня народження І.Франка «Акорди поезії українського Каменяра», яку організувала Обласна  бібліотека для юнацтва. До вебпортації долучились інші райони Кіровоградської області а також  Івано –Франківська обласна бібліотека для юнацтва та бібліотека міста Добропілля Донецької області . Під  час цього заходу в режимі-онлайн учасники представляли  творчість Івана Франка в різноманітній інтерпретації ( читали вірші на різних мовах, виконувалися пісні на слова поета в сучасній обробці, представлялися творчі та дослідницькі роботи по творчості Каменяра)




Наше місто представляла  учениця 10-Б класу Маловисківської гімназії Анна Якович, яка провела велику дослідницьку роботу по ліриці І.Франка та презентувала її для всіх учасників веб-портації.




Спілкування було цікавим та корисним  як і для молоді, яка приймала участь у заході,  так і для бібліотечних працівників, які  познайомилися з різними формами роботи по популяризації нашої  культурної спадщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар